De groten der aarde, zijn klein begonnen.

Wij maken mooie verhalen voor kleine mensen.

Onze kindervoorstellingen zijn interactief. Voor het oog en het oor. Maar ook om te proeven en te voelen. Met geuren en kleuren. Wij kijken naar de leeftijd en ervaring en maken daar een mooi moment voor. Leuk en leerzaam.

Onze producties worden ingezet voor belevingstheater, voor mensen met een (ernstige) beperking. 

Een theatraal kinderfeestje

Door heel Nederland verzorgen wij theater-workshops voor kinderen van 8 tot 12 jaar.

De kinderen doen theaterspellen, zingen, dansen. En ze gaan aan de slag met kostuums en rekwisieten. We maken met elkaar een theaterstuk, eten iets lekkers en daarna voeren we het voor de ouders en vrienden op!!

Prijs kinderfeestje: vanaf ca € 15,- per kind. Duur: ongeveer 2 tot 2,5 uren.

Deelname: Minimaal 6 en maximaal 30 kinderen. Deze workshop wordt geleid door ervaren spelers.

Professor Eureka
Spannend, leerzaam en interactief

Professor Eureka heeft een uitvinding gedaan. Een tijdmachine. Hij heeft er jaren aan gesleuteld. En nu is het moment van de test.

Hij hoopt met de machine een grote schat terug te vinden. Deze schat schijnt ooit door een ridder begraven te zijn. Maar waar?

Dan start de machine. Er gebeurt van alles. Licht, geluid, rook.. Maar het gaat niet goed. Ze belanden niet in de middeleeuwen. Plotseling verschijnen er mensen uit andere tijden, die niet snappen hoe ze in onze tijd terechtkomen.

De professor probeert de machine goed te laten werken. Eindelijk verschijnt de ridder verschijnt. Dan blijkt de schat nog groter te zijn dan gedacht.

Een indrukwekkende kindervoorstelling voor kleine en grote zalen.
Geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

 

Buren

Een prachtige en interactieve kindervoorstelling met een actueel moraal.

Twee buren leven naast elkaar. Ieder met hun eigen dingen. Maar ze hebben nog nooit een woord met elkaar gewisseld. Zij is dansjuf en hij is muziekmeester.

Ze hebben een duidelijke mening over elkaar en delen die vooral met het publiek. Hun smaken zijn verschillend, denken ze.

Plots komen ze oog in oog met elkaar komen te staan tijdens het uitlaten van hun hondjes. Dan blijken ze veel overeenkomsten te hebben. Ze beginnen samen te werken, met een prachtige, interactieve show, tot gevolg.

Een doe-voorstelling met bijzondere muziek-instrumenten, dans, zang, sprekende poppen en veel humor.

Deze voorstelling is bijzonder geschikt voor mensen met een beperking. De communicatie wordt aangepast aan de doelgroep. Een mooie vorm van belevingstheater.

De voorstelling duurt maximaal een uur. De opbouw van deze voorstelling gebeurt in het spel.

 

NIEUW: CIRCUS TE KOOP

Sinds kort hebben we een heuse circusvoorstelling. Met een trapeze-act, messenwerpen, wilde dieren en nog veel meer.
Uiteraard spelen we alles net even anders. Lachwekkend voor de groten en spannend voor de kleinsten.

Het circus wordt gerund door een broer en een zus. Ze hebben het van hun ouders geërfd. Maar stiekem vinden ze het helemaal niet leuk.

Door het contact met het publiek komen ze erachter dat ze liever wat anders willen gaan doen. En dus zetten ze de boel te koop.

Muzikaal, theatraal, kleurrijk en absurdistisch.